10 Mar, 2014

Höstmingel 2013


Onsdagen 21/11 gick Malmö Företagsgruppers höstmingel 2013 av stapeln på Swedbank Stadion. Det var en kväll där goda möten mellan människor stod i centrum med målet att knyta kontakter och mingla.

48 utställare fanns på plats och representerade alla våra nio företagsgrupper. Totalt var det 302 mingeldeltagare på plats. Bland dessa var det 30 studenter från Malmö högskola som hade möjligheten att knyta kontakter inför sitt framtida arbetsliv.

Klas Tjebbes, VD på kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight, var kvällens talare. Han talade om den aldrig sinande strömmen av budskap som vi matas med dagligen - men vad är bra kommunikation?

Klas menar att dålig kommunikation är meningslös och att den tid det tar att få fram kvalitativ kommunikation är värd tiden. Samma sak menar han gäller för produktutveckling, vi har inom kort inte längre råd med mode utan måste satsa på produkter och kläder med lång livslängd.

"Bra idéer tar tid och kostar pengar men ger kvalité"

Under kvällen hölls en tävling som hette Mr X & Mrs X - hos alla utställare fanns ledtrådar utplacerade och mingeldeltagarnas utmaning var att med hjälp av dessa nätverka sig fram till ett svar/en gissning om vem på minglet som var Mr X & Mrs X.

I slutet av kvällen tillkännagavs att Mr X var Bioglan ABs VD Totte Malmström och att Mrs X var Anna-Karin Svennberg från Svennberg Consulting. Vinnare med rätt svar var Christoffer Lundgren från Länsförsäkringar Skåne och Rolf Schnyder från Reseexperten! Grattis än en gång till er!
bild 1.JPG  bild 21.JPG  IMG_0288.JPG  IMG_0284.JPG  bild 3.JPG  bild 17.JPG 

(Klicka på bilderna för att se dem större)